МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ «УКРАЇНСЬКИЙ ЯДЕРНИЙ ФОРУМ-2019: ЯДЕРНА ЕНЕРГЕТИКА – СТАН ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ»

Представники компанії прийняли учать у Міжнародній конференції «Український Ядерний Форум-2019: Ядерна енергетика – стан та тенденції розвитку». Захід був приурочений 10-річчю створення Асоціації «Український ядерний форум», що проходив у місті Києві 3-4 липня. Участь у конференції приймали керівники підприємств, зокрема, ядерно-енергетичної галузі України, представники Міністерства енергетики та вугільної промисловості, представники Міністерства екології та природних ресурсів України, представники МАГАТЕ, члени Європейського ядерного форуму (англ. European Atomic Forum, FORATOM), члени Всесвітньої асоціації операторів атомних електростанцій (ВАО АЕС) (англ. World Association of Nuclear Operators, WANO), представники Всесвітньої ядерної асоціації (англ. World Nuclear Association, WNA), представники закордонних компаній, таких як Westinghouse Electric,  Holtec International, UJV Řež a.s., Urenco, Fortum та інші.
На конференції обговорювали обсяг робіт, які необхідно виконати у рамках реалізації Енергетичної стратегії України на період до 2035 року.
Група ЮТЕМ бере активну участь у проектах, особливо важливих для енергетичної галузі із забезпечення потреб вітчизняної економіки в екологічно чистій та безпечній атомній електроенергії. Також, компанія займається вдосконаленням і нарощуванням своїх виробничо-технічних потужностей для будівництва нових сучасних атомних енергоблоків та інших об’єктів ядерної енергетики.