ПРОВЕДЕННЯ ПРЕС-ТУРУ ДЛЯ ВЕДУЧИХ УКРАЇНСЬКИХ ЗАСОБІВ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ У СФЕРІ ЕНЕРГЕТИКИ

7 червня 2019 відбувся прес-тур для «енергетичних журналістів» ведучих українських засобів масової інформації на виробничій базі Групи ЮТЕМ у місті Буча. Зацікавленість українських ЗМІ була обумовлена тим, що Група ЮТЕМ бере участь у проектах, особливо важливих для енергетичної галузі, ядерної генерації і ядерної безпеки.

Захід був організований спільно з Асоціацією “Український ядерний форум”, співзасновником якої є Група ЮТЕМ, з метою освітлення загальних інтересів ядерної індустрії, впливу на формування державної політики з розвитку ядерної галузі, сприяння досягненню вищого рівня довіри до ядерної промисловості з боку українського суспільства.

На презентації Група ЮТЕМ продемонструвала свій внесок у розвиток енергетики. Відверто поговорили про виконані та поточні проекти, поділились планами на майбутнє. Журналісти відвідали виробничі дільниці заводу з виготовлення металоконструкцій «ЮТЕМ-ЗМК», завод з виготовлення елементів і блоків трубопроводів «ЮТЕМ-Технологічні трубопроводи», лабораторію технічного контролю та Учбовий центр.

Учасники прес-туру відмітили високий рівень організації роботи підприємств, сучасну оснащеність та турботу про своїх працівників.