ВИГОТОВЛЕННЯ ТА ПОСТАВКА ДЕТАЛЕЙ, ЕЛЕМЕНТІВ ТА СКЛАДОВИХ ОДИНИЦЬ ТРУБОПРОВОДІВ, ВИРОБНИЦТВА ТОВ «ЮТЕМ-ТЕХНОЛОГІЧНІ ТРУБОПРОВОДИ», ДЛЯ ВП ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ АЕС

Укладено договір з ДП «НАЕК «Енергоатом» ВП «Хмельницька АЕС» на виготовлення та поставку деталей, елементів та складових одиниць трубопроводів для АЕС.
Компанія ЮТЕМ за допомогою методу холодної деформації забезпечить виготовлення відводів та переходів Групи С, згідно з ПНАЕ Г-008-89, для систем важливих для безпеки на власному виробництві.

Завдяки оснащенню заводу сучасним пресовим обладнанням, виготовлення фасонних деталей відбувається із високою точністю та, водночас, із забезпеченням високої продуктивності. Технологічні операції максимально автоматизовані, що разом із впровадженою, сертифікованою на відповідність вимогам ISO 9001-2015, системою менеджменту якості, забезпечують стабільно високу якість продукції, так як, контроль якості здійснюється на всіх етапах виготовлення, починаючи з моменту одержання матеріалів і комплектуючих до відвантаження готової продукції.

Замовник: ВП “ХАЕС” ДП “НАЕК “Енергоатом”.