УЧАСТЬ КОМПАНІЇ ЮТЕМ У XVІІ МІЖНАРОДНІЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНІЙ ВИСТАВЦІ «ЕНЕРГЕТИКА В ПРОМИСЛОВОСТІ – 2019»

З 5 по 7 листопада компанія ЮТЕМ прийняла участь у XVII Міжнародній спеціалізованій виставці «Енергетика в промисловості – 2019», яка відбулася у рамках Міжнародного форуму «Паливно енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє».

На стенді компанії були представлені блоки трубопроводів, фасонні деталі трубопроводів серійного виробництва, що виготовлені методом гідроформування за допомогою єдиної в Україні лінії пресів Wetori на новому заводі з виготовлення технологічних трубопроводів “ЮТЕМ-ТТ”. Головними темами для обговорення були щодо всебічних можливостей компанії у сфері інжинірингу, щодо виготовлення металоконструкцій, щодо виконання будівельно-монтажних та налагоджувальних робіт, щодо виготовлення блоків трубопроводів та фасонних деталей трубопроводів, щодо проведення контролю якості зварних з’єднань та основного металу руйнівними та неруйнівними методами, щодо навчання персоналу і т.д..

Фахівці компанії провели ряд зустрічей з діючими партнерами, серед яких були провідні енергогенеруючі компанії України та спеціалісти підприємств металургійної, нафтогазової, хімічної промисловості та інших галузей. У ході перемовин з новими потенційними діловими партнерами обговорювались чисельні питання щодо взаємовигідної співпраці.

Захід був присвячений досягненням в сфері виробництва енергетичного устаткування, електротехніки та світлотехніки, силової електроніки, автоматизації, інформаційних технологій для промислових підприємств усіх галузей економіки. 330 учасників-компаній з 23 країн світу презентували себе на загальній площі, близько, 12 тис. м2.