РОЗРОБКА ПРОЕКТНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ НА КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ КАБЕЛЬНИХ ЛІНІЙ СХОВИЩА ВІДПРАЦЬОВАНОГО ЯДЕРНОГО ПАЛИВА СВАЯП-1 ДСП ЧАЕС

Завершено розробку проектної документації на впровадження проекту «Капітальний ремонт кабельних ліній 6 кВ живлення трансформаторів 237Т, 238Т системи зовнішнього електропостачання СВЯП-1 ДСП ЧАЕС» та отримано позитивний експертний висновок №01-0685-19/ЦБ від ДП «Київоблбудінвест» філії «Київоблбудекспертиза».

Згідно з експертним висновком проектна документація розроблена відповідно до вихідних даних на проектування з дотриманням вимог щодо міцності, надійності та довговічності об’єкту будівництва, його експлуатаційної безпеки та інженерного забезпечення, санітарного та епідеміологічного благополуччя населення, охорони праці, пожежної безпеки, енергозбереження, кошторисної частини проекту будівництва, і, відповідно, може бути затверджена в установленому порядку. Проектна документація розроблена за допомогою ВІМ технології (3D Building Information Modeling), що дозволяє забезпечити надійність і оптимальність прийнятих рішень. Метою капітального ремонту є підвищення надійності у забезпеченні зовнішнім електропостачанням споживачів будівлі № 48 СВЯП-1.

Замовник: ДСП «Чорнобильська АЕС».